Kom werken als barista, bartender of runner!

Kom jij ons team versterken?

Het maakt ons niet uit of je een ochtend of avond mens bent, zolang je jezelf kan beschrijven als coffee lovin’ zijn wij opzoek naar jou! Bij Market 27 kan je de hele dag mensen blij maken met de lekkerste koffie. Of het nou een vlug bakkie is voor de snelle reiziger of een lekker kopje koffie om na een lekkere maaltijd nog even na te genieten, jij gaat er voor zorgen dat iedereen de heerlijkste koffie gaat krijgen. Show ons al je latte art skills of kom gezellig bij ons alle skills leren. Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan snel een mail of een dm op Insta en wordt de sunshine van onze koffie bar!

Naast heerlijke koffie kunnen de allerlekkerste borrels natuurlijk ook niet ontbreken bij Market 27. Als jij craft beer lover, bio wijnkenner, king of cocktails (queens zijn natuurlijk ook welkom) of een mocktail-master bent, hebben wij de perfecte baan voor je. Als bartender maak je de lekkerste cocktails en tap je de beste bieren. Neem zelf je skills mee of leer de kneepjes van het vak bij ons! Ben je geïntereseerd, stuur ons dan snel een mail of een dm op Insta en wordt onze beste bartender!

Naast heerlijke koffie kunnen de aller lekkerste borrels natuurlijk ook niet ontbreken bij Market 27. Als jij craft beer lover, bio wijnkenner, king of cocktails (queens zijn natuurlijk ook welkom) of een mocktail-master bent hebben wij de perfecte baan voor je. Als bartender maak je de lekkerste cocktails en tap je de beste bieren. Neem zelf je skills mee of leer de kneepjes van het vak bij ons! Ben je geïntereseerd, stuur ons dan snel een

mail of een dm op insta en wordt onze beste bartender!

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij Market 27 welkom voelt is het belangrijk dat er vriendelijke mensen rondlopen die alles schoon en netjes houden maar ook een leuk praatje kunnen maken met de klanten. Daarom zoeken wij alle gezellige mensen uit de buurt die interesse hebben in horeca en graag een praatje maken! Als runner ben je het gezicht van de zaak en zorg je ervoor dat mensen zich welkom voelen en alles netjes en schoon is. Ben je geïnteresseerd, stuur ons dan snel een mail of een dm op Insta en wordt de stralende glimlach van Market 27!